L'Associació de Festes de Carrer i Barris de Castelló engloba a 22 festes que mouen a més de 2.000 persones. S'ha pogut trobar documentació de la seua existència des de finals del segle XIX i, encara que la majoria de festejos es van perdre amb l'arribada de la Guerra Civil, molts d'ells es van recuperar en la dècada dels 60. No obstant això, és durant 1988 i 1991 quan es van recuperar definitivament la majoria de les festes que hui se celebren.


dijous, d’octubre 05, 2006

Fiestas de San Francisco y Clara de Asís 2006


La calle Núñez del Arce acogió, un año más, las fiestas que la Asociación Cultural de Fiestas de San Francisco y Clara de Asís prepararon para el vecindario.
La eucaristía en honor a los santos en la iglesia del Real Convento de las Monjas Capuchinas y la solemne procesión, con la presencia de autoridades y de los principales representantes del mundo de la fiesta, centraron las celebraciones que tuvieron lugar del 30 de septiembre al 4 de octubre.
La foto adjunta a esta noticia está extraida de la web http://www.fiestasmagdalena.es/ dedicada al mundo de las fiestas de Castellón