L'Associació de Festes de Carrer i Barris de Castelló engloba a 22 festes que mouen a més de 2.000 persones. S'ha pogut trobar documentació de la seua existència des de finals del segle XIX i, encara que la majoria de festejos es van perdre amb l'arribada de la Guerra Civil, molts d'ells es van recuperar en la dècada dels 60. No obstant això, és durant 1988 i 1991 quan es van recuperar definitivament la majoria de les festes que hui se celebren.


dijous, de novembre 22, 2007

Les 19 Festes de Carrer tindran un representant en la junta de l'Associació de Festes de Carrer i Barris de Castelló

Dimecres que ve l'assemblea renovarà l'òrgan director de l'ens

L'Associació de Festes de Carrer i Barris de Castelló celebrarà el pròxim 28 de desembre una assemblea general per a confirmar la renovació de la junta que regix al col·lectiu.
La principal novetat serà la creació d'un lloc de vocal per a cada una de les 19 festes que formen part de l'associació, mentres que els càrrecs de president, vicepresident, tresorer i secretari recauran entre les persones que han format part de la junta durant l'últim any i mig.
Amb esta mesura, la direcció de Festes de Carrer pretén dinamitzar el funcionament de l'associació i incrementar la participació directa dels seus membres en la presa de decisions.
Així mateix, donada la idiosincràsia del col·lectiu, la participació directa dels membres de les festes associades permetrà conéixer les necessitats i la problemàtica concreta de cada una de les 19 festes.